Documental "Cuando ya no esté"

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

Bon dia,

 
Estem preparant la projecció del documental "Cuando ya no esté", dirigit per el Francisco Gilbert i amb la col·laboració de la psicóloga Ângels Ponce. El documental està realitzat en col·laboració amb Afecto Mariposa (https://afectomariposa.com/), associació de famílies amb fills i filles amb discapacitat donant suport a altres famílies a la mateixa situació
 
El documental ens parla sobre la preocupació de qué passa amb les persones amb discapacitat quan els cuidadors ja no hi som.
 
La projecció serà el pròxim dia 7 de Febrer a les 17:45 hores, al centre El Lledoner, a Mollet del Vallès. La entrada és gratuïta.
 
Com que l'aforament de la sala es limitat, necessitaríem que omplissiu el formulari que trobareu a la part baixa d'aquest email, per què pugueu reservar lloc (l'enllaç us portarà a la pàgina web d'Afecto Mariposa, ja que es gestionarà des d'allà el control de reservas)
 
 
Buenos días,
 
Estamos preparando la proyección del documental "Cuando ya no esté", dirigido por Francisco Gilbert y cuenta con la colaboración de la psicóloga Ângels Ponce. El documental está realizado en colaboración con Afecto Mariposa (https://afectomariposa.com/), una asociación compuesta por familias con hijjas e hijos con discapacidad dando apoyo a otras familias en la misma situación. 
 
El documental nos habla de la preocupación sobre qué pasa con las personas con discapacidad cuando los cuidadores ya no estamos.
 
La proyección será el próximo día 7 de febrero a las 17:45 horas, en el centro El Lledoner de Mollet del Vallès. La entrada es gratuita.
 
Como el aforo de la sala es limitado, necesitamos que rellenes el siguiente formulario para que podáis reservar sitio (el enlace os llevará a la página de Afecto Mariposa, ya que desde allí se coordinarán las reservas).
 
 
Gràcies / Gracias
JUNTA AFA CAN VILA

L'escola municipal d'educació especial Can Vila, depèn de l'IMSD (Institut Municipal de Serveis als Discapacitats), organisme autònom de l'ajuntament de Mollet del Vallès.

Horari

  • Dilluns - Dijous09:30-16:30
  • Divendres 09:30-14:30
  • DissabteTancat
  • DiumengeTancat

Adreça i dades de contacte

  • Camí de Can Vila, s/n
    08100-Mollet del Vallès
  • 93 570 56 20
  • canvila@gmail.com
© 2019 Can Vila. Tots els drets reservats.

Consola de Depuració per Joomla!

Sessió

Informació de perfils

Ús de la memòria

Peticions a la base de dades